BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





dimecres, 18 de novembre del 2015

CELEBRACIÓ DEL CASTAHALLOWEEN 2015 A LA BIBLIOTECA



Un cop més al nostre centre, hem celebrat a la bibioteca escolar la “Castahalloween”, barreja de dues tradicions culturals diferents, però tanmateix, complementàries i enriquidores: La Castanyada i el Halloween.

Van participar-hi tots els alumnes de 1r d’ESO i alguns de 4t d’ESO, els quals el van fer de professors d’anglès per una estona. 

L’objectiu principal d’aquesta activitat va ser potenciar la lectura i l’expressió oral en anglès entre el nostre alumnat i, alhora, establir vincles de coneixença i complicitat entre els estudiants dels diferents nivells educatius del nostre centre (APRENENTATGE COOPERATIU).

Volem agrair la gran col·laboració i entusiasme de les professores del Dpt. d’Idiomes Teresa Navès, Carme Valls i Esther Rovira.

Mostra fotogràfica de la jornada

Exposició de contes de terror i por de la biblioteca escolar





Bobbing for apples




Aprenentatge cooperatiu


"Teacher" with students




Bobbing for apples








La professora Carme Valls donant indicacions a l'alumnat


Visionant el documental de les arrels de la festivitat de Halloween

Document videogràfic de l'activitat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada