BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





dimecres, 17 de febrer del 2016

CERTAMEN POÈTICO-FOTOGRÀFIC SOBRE LA LLUM

Els alumnes de Castellà de 2n d’ESO, amb l’ajut de la seva càmera i la seva ploma, van participar en una activitat fotogràfica-poètica (φῶςφωτός= llum  i γράφω= escriure)  per a celebrar l’any 2015, l'Any intenacional de la llum i de les tecnologies basades en la llum.
Havien de  fer fotografies relacionades, principalment, amb l’alba i la sortida del sol, però també amb tot allò relacionat amb la lluminositat i la brillantor. A més a més,  els nostres alumnes, grans poetes, van amenitzar les seves imatges amb poesia, concretament amb un HAIKU. 


Aquí teniu una petita mostra dels participants de la mostra fotogràfica
Participants del certamen



























 Els guanyadors del concurs poètico-fotogràfic sobre la llum són:




PRIMER PREMI
Guanyador/a: Eva Sorochinskaya2n ESO B      
 
SEGON PREMI
Guanyador/a: Jefferson Casco2n ESO B  
 
TERCER PREMI
Guanyador/a: Arnau Ollé2n ESO B  
Des de la biblioteca i el departament de Lletres, volem agrair la participació de tots els alumnes implicats i del jurat (professors i alumnes) que ha participat en aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada