BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.

dimecres, 2 de novembre del 2016

CASTAHALLOWEEN 2016. JA HA ARRIBAT LA TARDOR...DURANT “LA SETMANA DE LA POR” AL NOSTRE INSTITUT, AMB ELS ALUMNES DE 1r i 3r D'ESO VAM REALITZAR UNA SÈRIE D'ACTIVITATS DE "HALLOWEEN" EN ANGLÈS A LA BIBLIOTECA. VOLEM AGRAIR LA GRAN TASCA DOCENT DE LA RESPONSABLE DE L’ACTIVITAT, LA PROFESSORA TERESA NAVÈS DEL DEPARTAMENT D'IDIOMES.
OBJETIU DE L’ACTIVITAT: L’objectiu principal d’aquesta activitat és potenciar la lectura i l’expressió oral en anglès entre el nostre alumnat i, alhora, establir vincles de coneixença i complicitat entre els estudiants dels diferents nivells educatius del nostre centre. De fet, els alumnes de 3r d’ESO. van ser, per un dia, mestres de llengua anglesa dels alumnes de 1r  d’ESO. (TÈCNIQUES DE TREBALL COOPERATIU)
Aquí podeu veure fotografies dels moments viscuts a la nostra biblioteca durant els dos dies de l'activitat.

FOTOS 1r DIA: 27.10.2016

 FOTOS 2n DIA: 28.10.2016


Fins a la propera...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada