BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





divendres, 18 de gener del 2019

Barcelona, ciutat de pau.

Amb motiu de la XXIV Audiència Pública als nois i noies de Barcelona, que enguany versa sobre els factors que desencadenen  els conflictes bèl.lics, des de la biblioteca hem preparat una selecció de llibres. Hem cercat títols amb continguts relacionats amb les emocions i les relacions interpersonals.

Convidem tot l’alumnat,  especialment el de primer curs d’ESO, que participa de forma activa en aquesta proposta de l’Ajuntament, a descobrir des de la literatura com les emocions dominen les nostres accions.

Hi ha històries que ofereixen un ampli ventall d’accions i reaccions, que ens poden donar estratègies i models per tal d’arribar a ser persones més empàtiques. Ens defineixen les nostres accions, no pas les nostres paraules.


“No es cierto que los seres humanos somos seres racionales por excelencia. Somos, como mamíferos, seres emocionales que usamos la razón para justificar u ocultar las emociones en las cuales se dan nuestras acciones.”

                                                      Humberto Maturana (Biòleg)
                                                                                             







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada