BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





dimecres, 20 de març del 2019

VIURE EL QUE LLEGIM

L’alumnat de 1er d’ESO ha gaudit durant el segon trimestre de l’espai de la biblioteca. Algunes hores de la matèria de castellà s’han aprofitat per fer una activitat de dinamització de la lectura. L’objectiu final: elaboració d’un diari.






                                               




El diari de lectura permet a l’alumnat apropar-se al text amb una mirada diferent.  A més d’extraure’n vocabulari nou han pogut endinsar-se en l’univers del llibre triat, tot fent-ne 
una lectura més profunda.

.




Han connectat amb els personatges, han imaginat possibles entrevistes, han practicat el gènere epistolar, han fet reflexions des de diferents punts de vista i, en definitiva, s’han vinculat des de les seves pròpies experiències.
















Fomentar la creativitat i la imaginació és indispensable per al desenvolupament del pensament.




“La fantasía no es un lobo malo al cual hay que tener miedo, ni un delito que haya que vigilar constantemente, sino un mundo extraordinariamente rico y marginado de una forma estúpida”.
                                                                 Gianni Rodari

                                                         




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada