BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.

dijous, 17 d’octubre del 2013

PRESENTACIÓ DE LA BIBLIOTECA ESCOLAR ALS NOUS ALUMNES DE 1r D'ESO

Els nous alumnes de 1r A i 1r B d'ESO van assistir a la presentació de la biblioteca escolar, els dies 1 i 3 d'Octubre de 2013. Se'ls va lliurar un tríptic amb tota la informació relacionada amb la biblioteca: - Servei de préstec. - Novetats bibliogràfiques. - Noves pel.lícules en dvd. - Accés a internet (disposoció de 11 ordinadors portàtils a la nostra biblioteca). - Difusió de les activitats relacionades amb la lectura. - Activitats transversals interdepartamentals dutes a terme en cursos anteriors. A més a més se'ls donà el nou carnet personal de la biblioteca per poder accedir al préstec. Van ser dues jornades molt participatives i, des d'aquest espai, us convidem a gaudir d'el plaer de la lectura. Bona entrada de curs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada