BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.

dimecres, 13 de novembre del 2019
El Winnipeg, el vaixell de l'esperança.

El passat dimarts 5 de novembre, una part de l'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat va participar en un grup de lectura amb la  Isabel Allende. L' escriptora xilena aborda en la seva última novel.laLargo pétalo de mar,  el tema dels refugiats i els exil.liats.

Els nois i noies van tenir l'oportunitat de conversar amb l' autora sobre la importància de la memòria històrica, sobre les experiències personals que poden inspirar una ficció i sobre la disciplina necessària per a l'exercici de l'escriptura.Agraïm a l'ICUB i a la Biblioteca Jaume Fuster l'organització de l'esdeveniment.

Dimecres 30 d'octubre vam gaudir també d'una sessió de preparació del grup de lectura amb una dinamitzadora de l'ICUB (Institut de Cultura de Barcelona).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada