BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





dimecres, 6 de novembre del 2019





                                    HALLOWEEN I LITERATURA DE QUALITAT

Els relats de terror o gòtics conformen un gènere literari ben definit.

Al segle XIX hi ha un seguit d'autors de renom que escriuen històries que ja formen part de la literatura universal. Les narratives gòtiques proliferen en aquest segle , amb la iconografia que ens és coneguda: cementiris erms i castells tenebrosos plens de misteri, malvats infernals, homes llop, vampirs, mutants o éssers de doble personalitat, dimonis...
Sovint els personatges es debaten entre la passió amorosa i els més baixos instints de la naturalesa humana. Tot plegat en un entorn inquietant, que ens duu a fer volar la imaginació.




L'alumnat de 4t i de 1r d'ESO ha compartit l'espai de la biblioteca, guarnida per a l'ocasió, per fer una activitat dedicada a treballar la tradició anglesa del Halloween. 
















FINS AL PRÒXIM CURS!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada